Donateur / Sponsor

Sponsoring

Wij als muziekverenging zijn afhankelijk van donaties en sponseringen. Wij als vereniging zijn ook erg dankbaar als er bedrijven of instellingen ons willen sponseren, voor muzikale activiteiten organiseren, leden te werven, uniformen, muziek en instrumenten aan te schaffen.

Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden waarmee mensen onze vereniging kunnen steunen. Voor meer informatie kunt u ten alle tijde contact opnemen via secretaris@arbeidersmuziekverenigingopwaarts.nl

Donateurs

Onze donateurs willen we koesteren. Als donateur heb je gratis toegang tot alle concerten en optredens van de muziekvereniging.  Deze concerten hebben altijd weer een unieke thema.

Wilt u ook donateur worden van Opwaarts? Neem dan contact met ons op.

Optredens

Opwaarts kan optredens verzorgen, serenades geven en het muzikaal begeleiden van evenementen. Vrijblijvend informatie opvragen over de kosten en de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op.

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ondernemers of particulieren om Opwaarts te sponsoren. Qua sponsoring zijn er diverse mogelijkheden, om deze mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met de secretaris.  secretaris@arbeidersmuziekverenigingopwaarts.nl

Als sponsor kunt u er ook voor kiezen om in ruil voor promotie van uw onderneming een muziekstuk of muziekinstrument aan te schaffen voor onze vereniging. Een muziekstuk wordt in overleg met u door de vereniging gekozen.

Contact

Wilt u donateur worden van Opwaarts of sponsoren? Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op met het bestuur via secretaris@arbeidersmuziekverenigingopwaarts.nl